Deanne Proost

OVER DEANNE PROOST

Ik ben Deanne Proost-Vermunt uit Rijsbergen.
Je jeugd is de basis voor jouw hele leven.
De normen en waarden, de ervaringen, je opvoeding en de overtuigingen die je daardoor hebt gekregen zullen altijd in jouw leven van invloed zijn.
Vaak is het zo dat je hierdoor geremd wordt in je ontwikkeling, je gezondheid en je geluk.
Heb je zelf de tools in huis om hiermee om te gaan?
Of blokkeer je op de een of andere manier, waardoor je ontwikkeling, geluk en gezondheid niet optimaal zijn?
Bij dat laatste stuk kan ik je helpen op verschillende manieren.
Als gezondheidscoach maak ik allereerst dankbaar gebruik van de gaven die ik eigenlijk bij mijn geboorte al heb gekregen, maar later pas verder heb ontwikkeld. Ik vertel je hieronder meer daarover.
Daarnaast ben ik sinds kort in het bezit van een fantastisch apparaat, het SCIO-apparaat, wat mij helpt bij de meting van ontelbaar veel klachten en problemen.
Mijn coaching wordt tevens ondersteund door voedingsadviezen en de producten van Forever, waarbij de voedingssupplementen en de aloë vera producten mijn favoriet zijn, vanwege hun hoge werkzaamheid.

When the mind, body and soul work as one, anything is possible!

Zoals ik al zei, is je jeugd de basis voor je verdere leven.
Hoe was dat bij mij?
Ik werd geboren in een voor mij niet veilige omgeving.
Als kind was ik erg op mijzelf aangewezen en achteraf gezien bleek ik erg gevoelig te zijn.
Door mijn situatie ontwikkelde ik mijn zintuigen enorm, maar wat ik voelde en ervoer kon ik eigenlijk niet thuis brengen.
Wat ik ervoer beangstigde mij ook wel.
Wat was dat, wat ik voelde en zag?

Na mijn middelbare school ben ik gaan leren voor apothekersassistente en tot op de dag van vandaag beoefen ik dat beroep nog steeds.
12 jaar geleden overkwam mij een burnout en op dat moment heb ik besloten om mijn gevoeligheden serieus te nemen en ermee aan de slag te gaan. Ten tijde van deze burnout gebeurde er namelijk veel bij mij. Ik begon kleuren te zien om alles om mijn heen.
Dit bleken energieën te zijn van de objecten en mensen en dieren om mijn heen. Hun aura’s dus.
Een boek over aura’s deed mij dit beseffen en ik besloot om nu uit te gaan zoeken wat mijn talenten en gaven op dit vlak waren.
Ik koos voor een 3 jarige opleiding energiewerk. Dit leerde mij in eerste instantie om met twee benen op de grond te komen en niet meer overweldigd te worden door datgene wat ik zag en voelde in situaties of bij andere mensen.

Deze opleiding heeft mij in het eerste jaar veel geleerd over wie ik zelf ben in alle facetten van het leven.
Oudere mensen kunnen nog last hebben van datgene wat ze hebben meegemaakt in hun jeugd, dus ook ik ging door het proces om deze ervaringen een plek te geven.
In het tweede jaar heb ik gekozen om mij te gaan specialiseren in kinderen en jeugdbegeleiding.
Ik merkte dat hier mijn passie lag en het lag ook eigenlijk dicht bij mezelf.
Een aanvulling vond ik in de EQUI coach opleiding, waarbij je een paard als spiegel gebruikt voor het gedrag van de cliënt.
Na afloop van mijn studies heb ik ervaring op gedaan met de behandeling van en adviezen aan kinderen en het gezin eromheen.
Onlangs heb ik besloten hiervoor meer naar buiten te treden en zo is Clear Your Energy ontstaan.
Als gezondheidscoach kan ik ook jou helpen beter in je energie te komen, waardoor je gezonder en gelukkiger door het leven kunt gaan.

Mijn leven is behoorlijk dynamisch. Familie, vrienden en kennissen vinden het gezellig om bij mij en mijn gezin (man Arjen en zoontje Janniek) aan te komen waaien in ons gezellige huis dat midden in de natuur staat. Zelf kan ik ook enorm genieten van de natuur zoals in de tuin werken en heerlijk wandelen. Als vrijwilliger in de ouderraad zet ik mij op de school van mijn zoon in voor een fijn schoolklimaat.